Székesfehérvári Séták Tematikus városnéző útvonalak vezetőfüzet


TEMATIKUS ÚTVONALAK BEMUTATÁSA - VEZETŐFÜZET KÉSZÍTÉSE
A projekt címe: Székesfehérvár kulturális - történelmi és természeti értékeinek tematikus rendszerbe foglalt bemutatása
A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00407

Székesfehérvár történelmi- és természeti értékeinek belvárosát célzó 6 tematikus útvonal szöveges, valamint térképes ábrázolását az ún. Vezetőfüzetbe foglalva terveztük. Célja a felfedezők kalauzolása, végigvezetése a kidolgozott útvonalakon. A kiadvány a könnyű kezelhetőség miatt LA/4 méretben készült, a hátlap kihajtható térképet tartalmaz, amelyen megjelennek az útvonalak. A túrákhoz tartozó látnivalók/értékek külön-külön kerültek bemutatásra, ezeket különböző színekkel jelöltük. A túrák által érintett helyek/objektumok leírásai a sorrendiséget követik. Mindegyik túrát keretbe foglalja egy ajánló és lezáró leírás, a helyszínek pedig az útvonal szerint sorba rendezve kerültek feldolgozásra. Külön figyelmet szenteltünk a könnyen érthető és érdekességekre koncentráló, egységes stílusú megfogalmazásnak. A célunk az érdeklődés felkeltése és az értékek felfedezésére való ösztönzés.

A borító a pályázati arculati előírásainak megfelelően készült.
A kulturális javak a helyi lakossággal való mélyebb megismertetését szolgáló vezetőfüzetek a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett Tourinform irodában bárki által elérhetők. A vezetőfüzetet a Bevonó túrák résztvevői is kézhez kapták. A vezetőfüzet papír alapú megjelentetésével a tematikus útvonalak bejárása idegenvezető nélkül is maradéktalan élményt kínál.

Méret: LA/4 álló
Oldalszám: 24+8 oldal
Borító: 4+4 szín, 396*210mm, 115g/m2 fényes műnyomó
irkatűzve (1oldlaon 2x kihajtós füllel),Példányszám: 5000 pld. 
A vezetőfüzet letölthető ITT.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el